TGB quad kopen om nog mobieler te zijn 

Zeker wanneer u tussen de landerijen woont kan de aanschaf van een quad het overwegen waard zijn. Een TGB quad kopen is een van de mogelijkheden die u hierbij heeft! Dit type quad is niet alleen van een hoge kwaliteit, maar biedt u daarbij een grote mate van mobiliteit. Met de quad kunt u ook off-road prima uit de voeten, zonder bang te hoeven zijn dat de quad kantelt. Vanzelfsprekend is een verantwoorde manier van rijden op de quad een vereiste! Een TGB quad kopen kan bij Quadwinkel. Wij bieden verschillende modellen TGB quads aan en voorzien u graag van advies. 

Voordelen van een TGB quad kopen 

Het voornaamste voordeel van een TGB quad kopen werd reeds beschreven, namelijk: de mobiliteit die een quad u kan bieden. Tussen de landerijen wilt u niet voortdurend met een auto te hoeven rijden. Een quad is wendbaarder, geschikt om ook over de aarde of grasvelden te rijden, enzovoorts. U kunt de TGB quad aan de achterzijde van een speciale kist laten voorzien. Met deze kist kunt u heel eenvoudig spullen met u meenemen. Ideaal als u bijvoorbeeld een schep, hark of ander materiaal mee moet nemen naar de akkers. 

Advies bij een TGB quad kopen van professionals 

Bij het kopen van een (TGB) quad zijn er verschillende aspecten om rekening mee te houden. Vergelijk het met de aanschaf van een auto, waarbij u zich ook laat adviseren. Onze professionele verkopers staan voor u klaar, om u van persoonlijk advies te voorzien als u een quad besluit te kopen. 

Sportmodellen Bekijk alle Sportmodellen >>
Modeljaar: 2019
Prijs: € 10.799,- * incl. btw excl. kenteken
Modeljaar: 2019
Prijs: € 9.499,- * incl. btw excl. kenteken
Modeljaar: 2019
Prijs: € 18.099,- incl. btw
Modeljaar: 2018
Prijs: € 10.999,- * incl. btw excl. kenteken
Utility modellen Bekijk alle Utility modellen >>
Modeljaar: 2019
Prijs: € 7.499,- incl. btw
Modeljaar: 2018
Prijs: € 17.599,- incl. btw
Modeljaar: 2019
Prijs: € 13.750,- incl. btw kenteken tegen meerprijs mogelijk
Modeljaar: 2018
Prijs: € 10.799,- incl. btw kenteken tegen meerprijs mogelijk
Nieuwsbrief