Side by Side

Can-Am Maverick X3 TURBO R XMR 2019

183 cm breed voor een ultieme prestatie

Hoe hoog zullen onze technici de lat leggen? De X mr Turbo R haalt met een breedte van 183 cm alles uit zijn prijswinnende TTX-veringsgeometrie met hoge prestatie schokbrekers, wielen en banden voor een volledige beheersing van het terrein. Als u zich graag wilt storten op moeilijk modderig terrein, dan is deze configuratie precies wat u nodig hebt.

172 pk Rotax® ACE turbomotor met intercooler

Leer de koning kennen van de side-by-side motoren, de geperfectioneerde toonaangevende driecilinder Rotax ACE-motor. Met 172 HP*, een toerental van 7250 omw/min en koppel van 124 lb-ft bij 6.500 omw/min, jagen ze de snelheid op bij elk terrein.

Sperbaar voordifferentieel

De Can-Am-exclusieve Smart-Lok™* technologie is de nieuwe norm voor nog meer aandrijfkracht op ruw terrein. Een tijdens het rijden volledig sperbaar voordifferentieel met elektronisch geregelde automatische modi of via een druk op de knop voor vooringestelde, intelligente settings aangepast op uw rijstijl. Door gebruik te maken van een reeks aan ingangssignalen zal de "Smart Mode" direct zorgen voor vergrendeling bij de juiste belasting op het juiste moment. Nooit eerder hadden bestuurders zoveel aandrijfkracht ter beschikking tijdens het op lage snelheid manoeuvreren om het voertuig optimaal te kunnen positioneren, waardoor de Maverick X rc Turbo R eerder dan welk ander voertuig dan ook gegarandeerd een gevoel van vertrouwen geeft.

Geavanceerde luchtstroomdynamica

Kijk omhoog: de gesnorkelde motor en CVT-inlaten bevinden zich direct achter het hoofd van de bestuurder voor maximale doorwaadcapaciteiten en hoge prestaties in moerasland. Drie overmaatse inlaten drijven de motor (1x) en CVT-transmissie (2x) aan, zonder de sportieve uit de weg gezeten brullende uitlaat te compromitteren.

QRS-X transmissie

Een compacte, hoogpresterende QRS-X CVT is gekalibreerd om met de turbo te werken en vrijwel alle vertraging weg te nemen, zonder dat onderbrekingen door omschakeling of koppel de snelheid doen verminderen. Zijn grote aandrijving - een lange, brede en dikke riem - is ons meest robuuste design van een riemschijf met drie rollen.

TTX-wielophanging met toonaangevende veerweg

BRP's Four Link vering met tot 61 cm aan speling wordt gekenmerkt door de op die van een vrachtwagen gelijkende hoogwaardige geleidearm en de drie koppelingen gewijd aan het controleren van de camber, die ook bij een langere veerweg optimale geometrie bieden op elk moment. Het resultaat? Ongeëvenaarde krachtoverbrenging naar de wielen, vrijwel geen bump steer, precieze stuurrespons en meer vertrouwen bij hogere snelheden.

Bodemvrijheid klaar voor de modder

Als uw side-by-side diep in de modder is gezakt, betekent dit een grotere inspanning voor aandrijving, banden en vering - tenzij u de einde-travel hebt ingeschakeld. Met 38 cm bodemvrijheid en de boogvormige voor- en lagere veringsarmen achter, verheft de X mr Turbo R zich boven de meest onregelmatige rijsporen.

Hoge respons va 76,2 cm ITP Cryptid banden

En wat betreft de verdere verbeteringen van Maverick: de 76,2 cm ITP Cryptid banden op aluminium beadlock velgen van 35,56 cm zijn zeker de bekroning voor het modderig terrein, maar het agressieve loopvlak en de robuuste bouw vormen de sleutel die de capaciteiten van Maverick tot de hoogste prestaties voert.

High-performance lier

Een 4.500-lb (2.041 kg) lier met synthetisch koord geeft de X mr de kracht om zichzelf—en uw rivalen—door het ruwe terrein te trekken.

Bewapend voor de modder

Met de robuuste voor- en achtertrekhaken, voorbumper en complete HMW-beschermplaat, hoeft u slechts te stoppen om de X mr Turbo R vol te tanken en het modderige terrein te veroveren.

Naam Can-Am Maverick X3 TURBO R XMR 2019
Prijs 31.099,- incl. btw
Modeljaar 2019
Kenteken Niet mogelijk
Garantie 24 maanden
Kleur Zwart / Geel
Cilinder inhoud 903cc 172pk
Aantal cilinders 2

Aanbiedingen Bekijk alle aanbiedingen >>
Modeljaar:
Prijs: € 450,- (Exclusief montage en aansluiten)
Modeljaar:
Prijs: € 1.750,- Incl. BTW
Modeljaar:
Prijs: € Zie Foto's
Modeljaar:
Prijs: € Zie foto's
Utility modellen Bekijk alle Utility modellen >>
Modeljaar: 2020
Prijs: € Prijs op aanvraag
Modeljaar: 2020
Prijs: € Prijs op aanvraag
Modeljaar: 2019
Prijs: € 10.799,- incl. btw
Modeljaar: 2020
Prijs: € 9.399,- incl. btw
Nieuwsbrief