Side by Side

Can-am Maverick Sport DPS T 1000R 2021

Karakteristieke wegligging

Het is alles wat u van Can-Am verwacht: dit 152,4 cm brede side-by-side voertuig maakt optimaal gebruik van elke centimeter en heeft een uitstekende wendbaarheid, stabiliteit en balans. Dankzij de lange wielbasis en de sportieve ophanging kan de Maverick Sport veel meer dan u zou verwachten.

Langdurig vermogen

Met een vermogen van 100 pk zal de krachtige, snel reagerende Maverick Sport u zeker niet laten wachten. De technologie achter de Rotax V-twin-motor is uitgebreid getest op verschillende terreinen over de hele wereld. Daarom is deze motor de meest logische keuze voor een side-by-side voertuig dat u overal moet kunnen gebruiken.

Relax

Onze dynamische stuurbekrachtiging is niet alleen geschikt voor smalle wegen waar met hoge snelheid gereden wordt en waar een voorspelbare controle belangrijk is, maar ook voor lastig terrein waar met kruipsnelheid wordt gereden — en alles daartussen in. Bij lagere snelheden wordt de stuurbekrachtiging verhoogd om de stuurinspanning te beperken en bij hogere snelheden wordt deze verlaagd om een maximaal stuurgevoel te geven. De DPS vermindert de vermoeidheid van de bestuurder en geeft vertrouwen.

Alleen de rit

Steile hellingen, wegen om te racen en prachtige uitzichten waarvoor even gestopt mag worden - de schakelloze, hoogwaardige Visco-Lok QE 4WD en QRS CVT van de Maverick Sport zorgen in alle situaties voor het optimale toerental. Het systeem is tandwiel-op-tandwiel gekoppeld aan het achterdifferentieel voor een beter reactievermogen en meer efficiency en is onderhoudsvrij.

BOCHTENWERK

De vier hoeken van de Maverick Sport zijn voorzien van dubbele A-armen en stabilisatorstangen ter ondersteuning van de FOX 2.0 PODIUM schokdempers die u een veerweg van 27,9 cm geven aan de voorkant en 30,5 cm aan de achterkant. Bodemvrijheid? 30,5 cm.

Precies goed

De basis is in orde: De Maverick Sport modellen zijn volledig uitgerust met standaard een 650 W boorddynamo voor extra elektronica of heavy-duty toepassingen. En er liggen meer dan 100 accessoires te wachten op uw avonturen. De Maverick Sport werkt gegarandeerd, ziet er fantastisch uit en er zijn talloze manieren om het voertuig te personaliseren. Wilt u nog betere prestaties? Met de off-road onderdelen van Lonestar Racing kunt u de prestaties nog een tandje opschroeven.

In vorm

De Maverick Sport vormt het pantser bij uitstek voor echte avonturiers, van de ROPS-goedgekeurde lichtgewicht stalen kooi tot de geïntegreerde stalen voorbumper en de volledige spuitgegoten skidplates tot het standaard stalen frame met halve deuren.

Betrouwbaar

De Maverick Sport is ontworpen om altijd voor u klaar te staan. De Rotax-motor hoeft niet ingelopen te worden en het eerste jaar of de eerste 3000 km hoeft geen onderhoud uitgevoerd te worden. En voor de doe-het-zelvers is er eenvoudig toegang tot belangrijke onderdelen.

Leverbaar vanaf december 2020

Naam Can-am Maverick Sport DPS T 1000R 2021
Prijs 21.699,- incl. btw
Modeljaar 2021
Kenteken T1b
Garantie 24 maanden
Kleur Triple black
Cilinder inhoud 1000cc
Aantal cilinders 2

Utility modellen Bekijk alle Utility modellen >>
Modeljaar: 2020
Prijs: € 11.299,- incl. btw
Modeljaar: 2020
Prijs: € 9.799,- incl. btw
Modeljaar: 2020
Prijs: € 9.250,- incl kenteken en btw
Modeljaar: 2020
Prijs: € 16.599,- incl. btw
Utility modellen Bekijk alle Utility modellen >>
Modeljaar: 2020
Prijs: € 11.299,- incl. btw
Modeljaar: 2020
Prijs: € 9.799,- incl. btw
Modeljaar: 2020
Prijs: € 9.250,- incl kenteken en btw
Modeljaar: 2020
Prijs: € 16.599,- incl. btw
Nieuwsbrief