Side by Side

Can-Am Maverick XRS TURBO R MAX 2019

Landschapsmodus

Als er regels zouden zijn, zouden we van valsspelen beschuldigd worden: dit is de ruigste buggy op de wereld. Door de wielen net iets verder naar buiten plaatsen, wordt een overweldigende prestatieverbetering verkregen. Bovendien hebben we hierdoor de eerste fabrieksversie van een vierzits side-by-side voertuig met een breedte van 182,9 cm in de wereld geproduceerd. Met een veerweg van 22-inch en geavanceerde FOX Racing componenten en een 15% langere wielbasis dan de Polaris RZR XP4 worden de prestaties van de Maverick X3 MAX X rs tot ver boven ieders voorstellingsvermogen verhoogd.

Sensationeel vermogen

Ontmoet de koning onder de side-by-side motoren, de nauwkeurig ontworpen en toonaangevende 3-cilinder Rotax ACE motor. Zijn 172 pk bij 7.500 omw/min en koppel van 124 lb-ft bij 6.500 omw/min zorgen voor duizelingwekkende snelheid op elk terrein. Vertel het uw vrienden: 0-60 in slechts 4,4 seconden*.

Wind die werkt

Met een inlaat en uitlaat die zijn afgestemd op maximaal vermogen, optimale efficiëntie en snelle gasrespons, heeft de Can-Am Maverick X3 MAX nooit een tekort aan prestaties. Drie grote, tactisch geplaatste inlaten voorzien de motor en het CVT-systeem van schone lucht en houden de temperatuur laag, met een sportuitlaat aan de achterzijde om de Rotax ACE motor te laten brullen.

Slim gekooid

Onze ingenieurs zijn er met recht trots op dat de Maverick X3 MAX is voorzien van een ultralicht en ultrasterk chassis gemaakt van state-of-the-art Dual-Phase 980 staal. Het is niet alleen sterk genoeg voor een onberispelijke werking van de vering, maar ook de meest efficiënte manier om 172 pk te beteugelen en uw passagiers op hun plek te houden.

Geen koppelonderbreking

Het compacte, high-performance QRS-X CVT-systeem is gekalibreerd om met de turbo samen te werken en vrijwel elke vertraging te elimineren, zonder dat schakelen of koppelonderbreking u afremt. De grote aandrijving — een lange, brede en dikke riem — is ons meest robuuste 3-poelieontwerp tot nu toe.

Velg en band vast met beadlock

Blijf altijd verder rollen met 14-inch aluminium beadlock velgen en 30-inch 6-laagse Maxxis Bighorn 2.0 banden. Deze banden zijn speciaal ontworpen voor ruig terrein en zijn voorzien van robuuste profielblokken en een niet-directioneel loopvlakprofiel voor nauwkeurigere en wereldveroverende rijeigenschappen.

Geavanceerde wielophanging

De Maverick X3 MAX X rs is voorzien van volledig instelbare FOX 2.5 Podium RC2 PHG Piggyback schokdempers met bypass en afstelling van compressiedemping van hoge en lage snelheid en van de terugvering (vooraan), evenals de toonaangevende FOX 3.0 Podium RC2 HPG schokdempers met extern reservoir en bypass, en afstelling van compressiedemping aan hoge en lage snelheid en van de terugvering (achteraan) voor uiterst nauwkeurige prestaties.

Naam Can-Am Maverick XRS TURBO R MAX 2019
Prijs 32.799,- incl. btw
Modeljaar 2019
Garantie 24 maanden
Kleur Zilver - Goud - Rood
Cilinder inhoud 903cc 172pk
Aantal cilinders 2

Occasions Bekijk alle occasions >>
Modeljaar: 2017
Prijs: € 2.100
Modeljaar:
Prijs: € VERKOCHT
Modeljaar: 2008
Prijs: € 1.950,-
Modeljaar: 2016
Prijs: € 17.900,-
Utility modellen Bekijk alle Utility modellen >>
Modeljaar: 2019
Prijs: € 7.499,- incl. btw
Modeljaar: 2019
Prijs: € 8.799,- incl. btw
Modeljaar: 2019
Prijs: € 12.299,- incl. btw kenteken tegen meerprijs mogelijk
Modeljaar: 2019
Prijs: € 17.699,- incl. btw
Nieuwsbrief