Side by Side

Can-Am Traxter HD8 MAX 2020

Robuuste Rotax motoren

De Traxter MAX DPS is uitgerust met een robuuste motor. De veelzijdige, betaalbare Rotax HD8 V-Twin-motor is gericht op zwaar werk en deze krachtpatser levert een vermogen van 50 pk en een koppel van 67 Nm.

Dynamic power steering (DPS)

De dynamische stuurbekrachtiging (DPS) is ontworpen voor professioneel gebruik, maar beschikt ook over het befaamde Can-Am reactievermogen voor recreatieve toepassingen. Met DPS kan de bestuurder bij lagere snelheden en in lastiger terrein met meer gevoel sturen. Bovendien is de bekrachtiging gekoppeld aan de snelheid: hoe langzamer u rijdt, des te meer bekrachtiging u krijgt.

Aandrijfsysteem met 4 standen

Het Visco-Lok† QE voordifferentieel gecombineerd met het sperbaar achterdifferentieel biedt een aandrijfsysteem met 4 rijstanden voor meerdere keuzes voor verschillende terreinen of taken. Bestuurders kunnen via afzonderlijke tuimelschakelaars voor en achter kiezen tussen een 2x4 open achterdifferentieel voor krappe bochten en bodembescherming, een 2x4 sperbaar achterdifferentieel voor verbeterde 2WD-aandrijving, een 4x4 open achterdifferentieel voor een grotere manoeuvreerbaarheid in zwaar terrein en een 4x4 gesperd achterdifferentieel voor maximale aandrijving. Het achterdifferentieel is tandwiel-op-tandwiel gekoppeld aan de transmissie voor een betere respons, is onderhoudsvrij, heeft een betere efficiëntie en telt minder onderdelen.

Robuuste achterophanging

De Traxter MAX is speciaal ontwikkeld voor professioneel en recreatief gebruik met een heavy-duty TTA-ophanging (Torsional Trailing A-arms) met een veerweg van 25,4 cm voor een soepele rit, ongeacht het terrein. Het ontwerp biedt optimaal comfort en optimale wendbaarheid onder alle omstandigheden dankzij het ontwerp waarbij veranderingen in de wielvlucht worden geminimaliseerd voor optimale grip.

Geavanceerde Versa-Pro bank

Geïnspireerd door moderne pick-ups biedt de dubbele VERSA -PRO 40/20/40 bank ruim plaats aan zes volwassenen en is voorzien van geprofileerde hoeken om makkelijk in en uit te kunnen stappen. De robuuste vinylbekleding maakt de bank bijzonder weerbestendig. De vijf passagiersstoelen beschikken over geïntegreerde haken aan de onderzijde en kunnen tevens worden opgeklapt voor meer opbergruimte aan boord. De ontwerpers van Can-Am hebben daarnaast inklapbare armsteunen met bekerhouders voor en achter toegevoegd.

27 inch Maxxis† Bighorn 2.0 banden op 14 inch velgen

De gebruiksklare Maxxis Bighorn 2.0 banden bieden soepel rijcomfort, voorspelbaar bochtengedrag en optimale zekerheid tijdens het klimmen en zijn gemonteerd op opnieuw ontworpen, duurzame, lichtgewicht gegoten aluminium velgen.

Naam Can-Am Traxter HD8 MAX 2020
Prijs 18.699,- incl. btw
Modeljaar 2020
Kenteken Niet mogelijk
Garantie 24 maanden
Kleur Groen
Motortype 50 hp, Rotax 799.9 cc, V-twin, liquid cooled
Cilinder inhoud 800cc
Aantal cilinders 2
Brandstofsysteem Intelligent Throttle Control (iTC™) with Electronic Fuel Injection (EFI)
Aandrijfsysteem Lockable rear differential and Visco-Lok† QE auto-locking front differential

Occasions Bekijk alle occasions >>
Modeljaar: 2015
Prijs: € Verkocht
Modeljaar: 2013
Prijs: € 11.500,-
Modeljaar: 2017
Prijs: € 9.750,-
Modeljaar: 2017
Prijs: € 25.500,- incl. btw
Utility modellen Bekijk alle Utility modellen >>
Modeljaar: 2020
Prijs: € 12.999,- incl. kenteken en BTW
Modeljaar: 2020
Prijs: € 6.799,- incl. btw
Modeljaar: 2020
Prijs: € 9.790,- incl. kenteken en BTW
Modeljaar: 2020
Prijs: € 11.299,- incl. btw kenteken tegen meerprijs mogelijk
Nieuwsbrief