Side by Side

Can-Am Traxter Base HD8 T 2021

Robuuste Rotax motoren

De Rotax HD8 V-Twin is speciaal bestemd voor zwaar werk en levert daarom 50 pk en een koppel van 68 Nm.

Ontworpen voor precisie

De DPS stuurbekrachtiging is afgesteld op werk-situaties maar heeft ook het juiste reactievermogen voor recreatief gebruik. DPS verbetert het sturen bij lage snelheden in moeilijk terrein. Bij hoge snelheden snapt het systeem dat het minder assistentie moet leveren.

Chassis met hoge stijfheid

De Traxter is een uiterst krachtig off-road voertuig en een echt werkpaard dat gebruik maakt van een volledig nieuw chassis met technologieën uit de autosector en fabricatietoleranties die in lijn liggen met moderne pick-ups. Door uiterst sterk HSLA-staal wordt een steviger ontwerp verkregen, zodat zware werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd. De engineers van Can-Am hebben het Traxter frame de nieuwe intensieve gebruikstestcyclus op de proefterreinen voor winter en zomer laten doorlopen om de duurzaamheid te waarborgen.

Meer controle

Het Visco-Lok† voordifferentieel gecombineerd met het sperbaar achterdifferentieel* biedt een aandrijfsysteem met 4 rijstanden voor meerdere keuzes voor verschillende terreinen of taken. Gebruikers kunnen via afzonderlijke tuimelschakelaars voor en achter kiezen tussen een 2x4 open achterdifferentieel voor krappe bochten en bodembescherming, een 2x4 sperbaar achterdifferentieel voor verbeterde 2WD-aandrijving, een 4x4 open achterdifferentieel voor een grotere manoeuvreerbaarheid in zwaar terrein en een 4x4 gesperd achterdifferentieel voor maximale aandrijving. Het achterdifferentieel is tandwiel-op-tandwiel gekoppeld aan de transmissie voor een betere respons, is onderhoudsvrij, heeft een betere efficiëntie en telt minder onderdelen.
*Sperbaar achterdifferentieel leverbaar op geselecteerde modellen.

TTA Achterwielophanging

De zware TTA-achterwielophanging (Torsional Trailing A-arms) van de Traxter is speciaal ontworpen voor professioneel en recreatief gebruik, biedt een veerweg van 25,4 cm voor een soepele rit op elk terrein. Het ontwerp biedt optimaal comfort en optimale wendbaarheid onder alle omstandigheden dankzij het ontbreken van wielvlucht.

Veelzijdige laadbak

De zeer duurzame laadbak heeft een laadvermogen van 454 kg en is eenvoudig te kantelen. Strategisch geplaatste uitrustingsdetails zijn onder andere uitsparingen van 18,9 l, geïntegreerde ankers op de zijwanden en verschillende sjorpunten voor extra gemak. Consumenten kunnen de box opdelen met behulp van de geïntegreerde uitsparingen om de grote bagagebox volledig te optimaliseren. De box biedt ruimte voor 1x3 en triplex verdeelstukken en verlengingen voor de laadbakwand om de totale afmetingen van de laadbak te vergroten. De stevige achterklep is bovendien bestand tegen normale agrarische bedrijfsactiviteiten en fungeert als een stoel tijdens de lunchpauze (maximaal gewicht 113 kg).

Voorbereid op een cabine

De stevige stalen veiligheidskooi is ontworpen in combinatie met de Can-Am cabine en originele accessoires om de beste afwerking en de beste naadloze integratie in de industrie te waarborgen. Het voorste gedeelte van de kooi is zo ver mogelijk naar voren verplaatst om de zichtbaarheid en de instap/uitstap van de cabine te verbeteren.

Naam Can-Am Traxter Base HD8 T 2021
Prijs 16.299,- incl. btw
Modeljaar 2021
Kenteken T1b
Garantie 24 maanden
Kleur Groen
Cilinder inhoud 800cc
Aantal cilinders 2

Aanbiedingen Bekijk alle aanbiedingen >>
Modeljaar: 2018
Prijs: € Van 16.750,- Nu 15.950,-
Modeljaar: 2022
Prijs: € 199.95 incl. BTW
Modeljaar: 2020
Prijs: € 15.500,- incl bpm en btw
Modeljaar:
Prijs: € Op Aanvraag
Utility modellen Bekijk alle Utility modellen >>
Modeljaar: 2022
Prijs: € 11.799,- incl btw kenteken tegen meerprijs mogelijk
Modeljaar: 2022
Prijs: € 10.499,- incl. btw T-kenteken tegen meerprijs mogelijk
Modeljaar: 2022
Prijs: € 9.683,- incl btw
Modeljaar: 2022
Prijs: € 11.990,- incl. btw kenteken tegen meerprijs mogelijk