CF Moto quad kopen 

Bent u op zoek naar een kwalitatief zeer degelijke en daarbij krachtige quad om snel van de ene plek naar de andere te komen? Een CF Moto quad kopen kan in dat geval het overwegen waard zijn. Kijk bijvoorbeeld eens naar de CF Moto CForce-serie, welke uit diverse modellen quads bestaat. Deze quads zijn allen van een zeer hoog niveau en geliefd om de kracht die ze bieden. Ter illustratie, de CF Moto CForce 450S is uitgevoerd met een motor die 31 PK levert. Naast de krachtige motor die in de quads van deze productlijn zit, staat de CF Moto quad bekend om zijn duurzaamheid. 

Mogelijkheden bij een CF Moto quad kopen 

Zoals reeds genoemd heeft u bij een CF Moto quad kopen keuze uit verschillende modellen binnen de CForce-serie. De CF Moto CForce 450S is er een voorbeeld van, maar u kunt ook kijken naar de CF Moto CForce 1000 of bijvoorbeeld de CF Moto CForce 850XC One. Veel van de modellen uit deze productlijn beschikken over een trekhaak. Zo is het mogelijk om een kleine aanhanger mee te nemen, wanneer u bijvoorbeeld naar een akker rijdt. De modellen hebben een prijs die gemiddeld tussen de 7.500 en 10.000 euro ligt. Het is hiermee een goed betaalbare quad. 

Advies bij CF Moto quad kopen 

Een CF Moto quad kopen kan best lastig zijn. Hoe vergelijkt u de verschillende modellen van dit merk met elkaar? Wat maakt de ene quad een betere keuze voor u, dan de andere? Welke verschillen zitten er in de prijs van deze quads? Onze adviseurs helpen u graag op weg. Neem eens contact met ons op, of kom langs in onze showroom. Op basis van uw wensen doen we u graag een voorstel. 

Aanbiedingen Bekijk alle aanbiedingen >>
Modeljaar:
Prijs: € 900,- incl. btw
Modeljaar: 2022 nieuw
Prijs:
Modeljaar:
Prijs: € Op Aanvraag
Modeljaar: 2022
Prijs: € 199.95 incl. BTW
Utility modellen Bekijk alle Utility modellen >>
Modeljaar: 2022
Prijs: € 15.599,- incl. btw
Modeljaar: 2022
Prijs: € 8.999,- incl. BTW
Modeljaar:
Prijs: € 8.549,- incl kenteken en btw
Modeljaar: 2022
Prijs: € 14.599,- incl. btw kenteken tegen meerprijs mogelijk