Can-am Spyder kopen

Een quad is nog steeds een aparte verschijning op de weg. Niet heel veel mensen rijden in een quad dus u valt er zeker mee op. De Can-am Spyder kopen is dan ook een weloverwogen keuze van de echte liefhebbers van het quad rijden. U mag met de quad de weg op als u hiervoor het juiste rijbewijs heeft en de minimaal vereiste leeftijd heeft. Het hangt van het type quad af of u ermee op de openbare weg mag en of de quad ook op de snelweg mag rijden. Als dat laatste het geval is moet u minimaal 18 jaar zijn en in het bezit van een rijbewijs B. Voor quads die als bromfiets goedgekeurd zijn is een brommerrijbewijs voldoende en hiermee mag u rijden vanaf 16 jaar. 

De Can-am Spyder kopen voor ultiem rijplezier

Wilt u genieten van het ultieme rijplezier dan is een Can-am Spyder kopen een prima optie. Met deze serie quads van topkwaliteit kunt u alle kanten op. Ze hebben een pittige rijstijl en daarnaast is het rijden op de Can-am Spyder zeer comfortabel. De motor heeft voldoende vermogen voor de langere afstanden en hij deinst ook niet terug voor terreinen die niet egaal zijn. Kortom, het is een alleskunner die u overal brengt waar u naartoe wilt. 

Kom proefrijden in de Can-am Spyder

Wanneer u de Can-am Spyder kopen overweegt bent u van harte welkom om hem te komen bekijken bij de Quadwinkel. U vindt onze openingstijden op de website. Heeft u vragen dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0342 – 46 57 39. Wij zijn tevens bereikbaar per e-mail, ons adres is info@quadwinkel.nl

Aanbiedingen Bekijk alle aanbiedingen >>
Modeljaar:
Prijs:
Modeljaar: 2019
Prijs: € 450 incl. BTW (Exclusief montage)
Modeljaar:
Prijs:
Modeljaar: 2018
Prijs: € VERKOCHT
Utility modellen Bekijk alle Utility modellen >>
Modeljaar: 2020
Prijs: € 9.699,- incl. btw
Modeljaar: 2019
Prijs: € 10.999,- incl. btw
Modeljaar: 2020
Prijs: € 6.499,- incl. btw
Modeljaar: 2020
Prijs: € 12.290,- incl. BTW en kenteken
Nieuwsbrief