Mogelijkheden bij een Can-am Ryker kopen

Heeft u al eens overwogen om een Can-am Ryker te kopen? Dit is een uniek model quad, welke aan de voorzijde twee wielen heeft. De achterzijde heeft slechts één wiel, waar de meeste andere quads er twee hebben. Zo vormt de Can-am Ryker een mix tussen een quad en een scooter. Doordat het model aan de voorzijde met twee wielen is uitgevoerd, biedt deze een betere stabiliteit dan een scooter. Wel zo prettig, als u ook met de Can-am Ryker over een oneffen terrein wilt kunnen rijden. De Can-am Ryker kopen doet u heel eenvoudig bij Quadwinkel.nl. Wij bieden verschillende modellen van deze quad aan. 

Can-am Ryker kopen in verschillende modellen

Een Can-am Ryker kopen begint bij het maken van een keuze tussen verschillende modellen. Niet alleen is het ene model sportiever dan het andere, ook zit er een verschil in de gebruikte kleuren bij het ontwerp van de Can-am Ryker. Nadat u een geschikt model Can-am Ryker gevonden heeft, kunt u kijken naar de inhoud van de cilinder. Deze loopt uiteen van 600 CC tot aan 1330 CC. Zo is de quad krachtig genoeg om ook over oneffen terreinen te kunnen rijden. 

Meer informatie over een Can-am Ryker kopen 

Wanneer u het kopen van een Can-am Ryker overweegt, wilt u wellicht persoonlijk geadviseerd worden. Wij bieden u dit advies graag! Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we de mogelijkheden van de verschillende modellen van Can-am Ryker aan u voor kunnen leggen. Dit maakt het makkelijker om tot een weloverwogen keuze te komen bij het kopen van dit unieke product. 

Sportmodellen Bekijk alle Sportmodellen >>
Modeljaar: 2019
Prijs: € 17.099,- incl. btw
Modeljaar: 2020
Prijs: € 18.099,- incl. btw
Modeljaar: 2020
Prijs: € 11.199,- * incl. btw
Modeljaar: 2020
Prijs: € 9.699,- * incl. btw
Utility modellen Bekijk alle Utility modellen >>
Modeljaar: 2020
Prijs: € 17.699,- incl. btw
Modeljaar: 2020
Prijs: € 12.290,- incl. BTW en kenteken
Modeljaar: 2020
Prijs: € 8.699,- incl. btw
Modeljaar: 2020
Prijs: € 10.899,-
Nieuwsbrief