Can-am kopen

Rijden met een quad is voor veel mensen het toppunt van avontuur. Velen associëren het met crossen door de modder en sprongen maken over heuvels. Maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet. U kunt met een quad ook gewoon een rustig tochtje maken. Met een quad mag u op de openbare weg rijden mits deze is voorzien van een kentekenplaat. Een Can-am kopen is voor veel liefhebbers de eerste kennismaking met het rijden op een quad. 

U kunt nu voordelig een Can-am kopen bij de Quadwinkel

Als een Can-am quad kopen al lang op uw verlanglijstje staat dan kunt u bij de Quadwinkel uw hart ophalen. Behalve nieuwe quads vindt u hier ook regelmatig occasions. Deze zijn zeer aantrekkelijk geprijsd en u krijgt  een quad in uw bezit waar u nog vele jaren en vele kilometers plezier van zult hebben. Uiteraard kunt u bij ons niet alleen quads van het merk Can-am kopen maar hebben wij ook andere bekende merken in ons assortiment zoals Yamaha en Suzuki. Bekijk ons ruime aanbod op de website en kies uw favoriete model uit. 

Kom langs in onze Quadwinkel

Bent u op zoek naar een quad, wilt u een Can-am of ander merk quad kopen of een afspraak maken voor onderhoud? Neem dan contact met ons op of kom langs tijdens onze openingstijen van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 en zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur. U kunt ook eerst een afspraak met ons maken, ons telefoonnummer is 0342 – 46 57 39. 

 

Aanbiedingen Bekijk alle aanbiedingen >>
Modeljaar:
Prijs: € Op Aanvraag
Modeljaar:
Prijs: € Zie Foto's
Modeljaar: 2021
Prijs: € 450 incl. BTW (Exclusief montage)
Modeljaar: 2020
Prijs:
Utility modellen Bekijk alle Utility modellen >>
Modeljaar: 2021
Prijs: € 19.290,- incl. kenteken en BTW
Modeljaar: 2021
Prijs: € 16.399,- incl. btw
Modeljaar: 2021
Prijs: € 22.990,- incl btw en kenteken
Modeljaar: 2020
Prijs: € 11.299,- incl. btw kenteken tegen meerprijs mogelijk