Can-am Spyder

Can-am Ryker 600 2019

Ontdek de 2019 Can-am Ryker

Rijden op de open weg wordt nog leuker en makkelijker; de mogelijkheden zijn eindeloos. Zowel voor u als voor alle rijders wereldwijd. Met de nieuwe Can-Am Ryker houdt niets u nog tegen. U kunt volop genieten van de vrijheid op de weg.  

U heeft alles wat u nodig heeft om de sensaties te ervaren, elke keer dat u de weg op gaat. Gemakkelijk te starten, gemakkelijk te besturen en vriendelijk voor uw portemonnee; u kunt nu optimaal profiteren en genieten van de mogelijkheden die de Ryker u biedt. 

Ontworpen voor plezier

Rijd met gemak en laat u helemaal gaan op de weg, dankzij een dynamische rij-ervaring. Een geoptimaliseerd zwaartepunt en een lagere zitpositie zorgen ervoor dat u elke bocht - kort of lang - de baas blijft.

Ga voor vrijheid

Met de automatische en intuïtieve transmissie hoeft u niet meer te schakelen, zodat u moeiteloos de limieten van uw Can-Am Ryker kunt opzoeken. Of u nu een beginnende of een ervaren motorrijder bent. Voeg daaraan gemoedsrust toe, zoals een Vehicle Stability System (VSS), en u bent altijd klaar om met vol vertrouwen te rijden.  

Aanpassen tot in de details

Uw machine moet volledig uw machine zijn. Gemakkelijk toe te voegen stijl-accessoires - zoals kleurpanelen, accenten en andere functionele accessoires - zijn ontworpen om binnen een handomdraai te verwisselen, zodat u altijd met stijl kunt rijden. 

Alle sensaties, minder kosten

Een onwerkelijke rit voor een onwerkelijke prijs. Waar wacht u nog op? Al vanaf € 9.899 wordt het hoog tijd om de weg op te gaan en te rijden zoals u nog nooit eerder hebt gereden. 

Naam Can-am Ryker 600 2019
Prijs 11.300,- Prijs incl. kenteken
Modeljaar 2019
Kenteken Aanwezig
Kleur Zwart
Cilinder inhoud 600cc
Aantal cilinders 2

Aanbiedingen Bekijk alle aanbiedingen >>
Modeljaar: 2018
Prijs: € 18.400,- Incl. BTW en Kenteken
Modeljaar:
Prijs: € Zie Foto's
Modeljaar:
Prijs: € Op Aanvraag
Modeljaar: 2017
Prijs: € 4.200,- Excl. BTW
Utility modellen Bekijk alle Utility modellen >>
Modeljaar: 2020
Prijs: € 9.699,- incl. btw
Modeljaar: 2020
Prijs: € 7.699,- incl. btw
Modeljaar: 2020
Prijs: € Prijs op aanvraag
Modeljaar: 2019
Prijs: € 5.199,- incl. btw
Nieuwsbrief