De scherpste quadaanbiedingen voor u geselecteerd

Quadwinkel.nl selecteert regelmatig scherpe quadaanbiedingen voor haar klanten. Doordat we groot inkopen kunnen we de populairste quads voor scherpe prijzen verkopen. Daarnaast hebben we geregeld outletaanbiedingen: scherpe kortingen op quads die binnenkort een nieuwe uitvoering krijgen. Echte buitenkansjes voor snelle beslissers.

Onderdelen en accessoires voor uw quad in de aanbieding

Ook als het gaat om onderdelen en accessoires doen we graag een stapje extra voor klanten. Regelmatig hebben we acties met veelgebruikte onderdelen. Bovendien vernieuwen we onze accessoireshop steeds en introduceren we de nieuwste accessoire- en kledinglijnen, waardoor we resterende artikelen met scherpe kortingen weg doen.

Bekijk nu al onze acties en aanbiedingen

Bekijk online al onze lopende aanbiedingen voor quads, onderdelen of accessoires. Of bezoek onze showroom en vraag naar de meest actuele acties.

Elektrisch rijden met de Polaris Ranger EV

Elektrisch voordeel

Een super stille machine die uitermate geschikt is voor op de boerderij of in stilte gebieden. De RANGER EV rijdt zeer zacht en stil, heeft weinig onderhoud nodig en gebruikt geen benzine. Het is de sterkste elektrische machine in zijn soort.

Op afroep true all wheel drive (AWD)

True AWD houdt je in beweging en schakelt automatisch over op 4WD als er meer grip nodig is en treug naar 2WD bij voldoende grip. Bij 2WD schakelt de Versa Trac Turf Mode het achter differentieel in voor makkelijker en lichter bochtenwerk zodat je de gevoelige grond niet kan beschadigen.

Sterke 30 pk motor

Dit is het sterkste elektrische voertuig en de meest comfortabele tweezitter. Aangedreven door een schone én stille elektrische wisselstroom motor met 30 pk / 48 V. Een wisselstroommotor is effectiever, duurzamer en zorgt voor een langere levensduur van de accu. Een actieradius van meer dan 50 km is goed haalbaar met de RANGER EV

Klaar voor het zware werk

Met een laadvermogen in de kiepbak van 227 kg en een trekvermogen van 680 kg kun je probleemloos aanhangwagens en verrijdbare apparatuur gebruiken.

Kiepbak met lock&ride voorbereiding

De ruime kiepbak van hoogwaardig kunststof kan tot 226kg lading meenemen. Verder is de kiepbak voorbereid met Lock & Ride montagepunten voor de snelle en zekere montage van accessoires. Win kostbare tijd dankzij de uitmuntende integratie van accessoires.

Geschikt voor kwetsbare ondergrond

Het compacte chassis, gecombineerd met zijn lichte gewicht, een lage bandendruk, een VersaTrac achterdifferentieel en bodemvrijheid van 25,4 cm zorgt ervoor dat de RANGER zeer geschikt is voor een kwetsbare ondergrond zoals een gazon. De korte draaicirkel en het compacte formaat maken dat de RANGER lenig is en geschikt voor smalle wegen.

Naam Elektrisch rijden met de Polaris Ranger EV
Km stand -
Modeljaar 2022 nieuw
Kleur Grijs
Motortype Electrisch 48 Volts
Cilinder inhoud 30 PK / 48 Volt

Utility modellen Bekijk alle Utility modellen >>
Modeljaar: 2022
Prijs: € Momenteel niet leverbaar
Modeljaar: 2021
Prijs: € 10.813,14 Incl. kenteken en BTW
Modeljaar: 2022
Prijs: € 12.999,- incl. btw en T kenteken
Modeljaar: 2022
Prijs: € 11.624,- incl. kenteken en BTW
Utility modellen Bekijk alle Utility modellen >>
Modeljaar: 2022
Prijs: € Momenteel niet leverbaar
Modeljaar: 2021
Prijs: € 10.813,14 Incl. kenteken en BTW
Modeljaar: 2022
Prijs: € 12.999,- incl. btw en T kenteken
Modeljaar: 2022
Prijs: € 11.624,- incl. kenteken en BTW