Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Quadwinkel met zorg samengesteld, echter voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De verstrekte informatie op deze internetsite kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.

Quadwinkel aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website. Aan de met behulp van door de gebruiker verstrekte gegevens tot stand gekomen berekeningen, kunnen geen rechten worden ontleend.

Hoewel Quadwinkel alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Quadwinkel niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Quadwinkel worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Quadwinkel uiterst zorgvuldig is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud, actualiteit, volledigheid, kwaliteit en het functioneren daarvan. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Quadwinkel worden onderhouden wordt afgewezen.

Wij, respectievelijk de rechthebbende, behouden alle rechten met betrekking tot de op deze site gepresenteerde informatie, daaronder begrepen, maar niet beperkt tot teksten, logo's, handelsmerken, grafisch materiaal.

Het is de gebruiker van deze site niet toegestaan informatie door te geven, te vermenigvuldigen of te verspreiden zonder de uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van ons.

Door deze site te bekijken en de daarop geboden informatie te gebruiken stemt u in met de hierboven beschreven voorwaarden en beperkingen.

Klik hier voor alle occasions

Bouwjaar: 2010
Prijs: € 7000.-
Bouwjaar: 2015
Prijs: € 24000 Incl. Btw en kenteken
Bouwjaar: 2016
Prijs: € 22000,- Incl BTW en Kenteken
Bouwjaar: 2014
Prijs: € 9000,- incl. btw

Nieuws

Honda 250 Halfautomaat Donderdag 8 september Honda 250 Halfautomaat

Deze sterke half automaat, is makkelijk in gebruik, Handig voor om het huis of op de boerderij!

Zie aanbiedingen voor meer info!

 

 

Lees meer »
RENEGADE 2017 ZWART Zaterdag 3 september RENEGADE 2017 ZWART

Nieuw uit voorraad leverbaar!

Renegade 1000R XXC 2017  Zwart

Lees meer »