Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Quadwinkel met zorg samengesteld, echter voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De verstrekte informatie op deze internetsite kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.

Quadwinkel aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website. Aan de met behulp van door de gebruiker verstrekte gegevens tot stand gekomen berekeningen, kunnen geen rechten worden ontleend.

Hoewel Quadwinkel alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Quadwinkel niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Quadwinkel worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Quadwinkel uiterst zorgvuldig is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud, actualiteit, volledigheid, kwaliteit en het functioneren daarvan. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Quadwinkel worden onderhouden wordt afgewezen.

Wij, respectievelijk de rechthebbende, behouden alle rechten met betrekking tot de op deze site gepresenteerde informatie, daaronder begrepen, maar niet beperkt tot teksten, logo's, handelsmerken, grafisch materiaal.

Het is de gebruiker van deze site niet toegestaan informatie door te geven, te vermenigvuldigen of te verspreiden zonder de uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van ons.

Door deze site te bekijken en de daarop geboden informatie te gebruiken stemt u in met de hierboven beschreven voorwaarden en beperkingen.

Klik hier voor alle occasions

Bouwjaar: 2015
Prijs: € 16000,- Incl. Btw
Bouwjaar: 2013
Prijs: € 5250
Bouwjaar: 2012
Prijs: € 4750,-
Bouwjaar:
Prijs: € 400

Nieuws

Can Am Renegade XMR 1000R Donderdag 16 juni Can Am Renegade XMR 1000R

Can am Renegade 1000R XMR

Lees meer »
ACTIC CAT DEALER Dinsdag 2 februari ACTIC CAT DEALER

VANAF NU ZIJN WIJ OOK ARCTIC CAT DEALER!

Lees meer »